Instal·lacions

Instal·lacions del Centre Veterinari Xinesca

Recepció i botiga

El Centre Veterinari Xinesca ofereix als clients una alta varietat de pinsos, llaunes i pouches d’alta qualitat per a les seves mascotes i a preus molt econòmics.

Contem amb la col·laboració d’empreses del sector de l’alimentació d’animals de companyia recolzats per estudis científics que avalen l’eficàcia de les seves dietes.

El CVX aposta per una gamma d’alimentació natural per aquells propietaris que així ho desitgin. Donant una alimentació òptima previndrem problemes en el futur i les nostres mascotes gaudiran d’una excel·lent salut.

El CVX ofereix als nostres clients una col·lecció de joguines naturals i ecològiques com (astes de cérvol, EcoBall, Farm Food) i les tant conegudes joguines de la casa Kong o la col·lecció de complements Bon Tom i Flexi.


Consultes

El CVX consta de dues consultes una destinada a gossos i l’altra destinada a gats i animals exòtics. D’aquesta manera evitem l’estrés derivat de les “olors” o marques per part d’uns i d’altres animals.

Ambdues consultes compten amb tot el material necessari per a poder fer diagnòstics clínics. Disposem d'oftalmoscopi directe i otoscopi en les dues consultes així com microscopi i làmpara de Wood.


Sala de diagnòstic per imatge

Amb la intenció d’oferir tots els serveis, disposem d'una sala de diagnòstic per imatge dotat de radiologia digital directe i ecografía. El servei de diagnòstic per imatge ens permet realitzar ecografía abdominal i toràcica, així com, ecocardiografía i ecografía en petits animals i exòtics.

L’equipament és portátil amb la qual cosa ens permet no manipular un pacient crític i amb monitorització grau III o bé ens permet realitzar aquestes proves en el domicili.

Completem les nostres instal·lacions amb la col·laboració amb centres com l’Hospital Veterinari de Montjuic on remetem aquells casos que necessiten una resonància magnètica o un TAC per completar el protocol diagnòstic que la patologia que pateix l’animal ho requereixi.


Laboratori

El CVX compte amb tota la infraestructura necessària per poder dur a terme anàlisis clíniques davant qualsevol problema que tingui la seva mascota. Els resultats de les proves els disposarem al moment i d’aquesta manera poder establir un bon tractament.


Hospitalització

El CVX disposa d’una sala d’hospitalització per monitoritzar i tractar aquelles patologies que requereixin una hospitalització de dia o intensiva.

Comptem amb tot el material necessari per poder tractar pacients crítics les 24 hores del dia.
En el CVX comptem amb una unitat de cures intensives que ens permet subministrar oxigen a aquells animals que ho necessitin.


Prequiròfan

El CVX compte amb una sala de prequiròfan o sala de cures on l’animal és preparat per sotmetre’s a un procediment anestesio-quirúrgic.


Quiròfan

El CVX es dota d’un quiròfan equipat amb la última tecnologia en anestèsia inhalatòria per garantitzar la seguretat dels processos anestèsics. Disposem de monitor multiparamètric amb capnografia que ens permet control·lar tots els procesos anestèsics i actuar davant de qualsevol dificultat. Disposem de bombes d’infusió que permeten l’administració de fluïdoteràpia i fàrmacs durant el procés operatori i postoperatori. També disposem d’un equip d’ultrasons (Doppler) que ens dona informació sobre la pressió arterial de manera fiable.

El quiròfan està equipat amb l’instrumental i el material de microcirurgia esterilitzat amb autoclau, per garantir la máxima esterilitat, necessari per a realitzar intervencions quirúrgiques tant a petites mascotes exòtiques com a petits mamífers, aus i rèptils.


Unitat de endoscopia i cirurgia minimament invasiva

Disposem d’endoscopia rígida i flexible que ens permetran diagnosticar certes patologies amb tècniques poc invasives. Podem realizar extraccions de cosos extranys esofagics o gàstrics amb l’endoscopi flexible aixi com l’extracció d’espigues de cavitat nasal o conducte auditiu.

Les diferents optiques rígides i tot el material de laparoscopia ens permet realizar esterilitzacions de femelles o mascles criptòrquids mitjançant mètodes poc invasius així com aplicar les noves tècniques que ja s’estan desenvolupant en cirurgia veterinaria.

VETERINARI VILASSAR · CENTRE VETERINARI · CLÍNICA VETERINÀRIA VILASSAR DE MAR · CONSULTORI · VETERINARI 24 HORES · VETERINARI EXÒTICS · ANIMALS EXÒTICS VILASSAR
SERVEIS VETERINARIS · HOSPITALITZACIÓ 24 HORES · URGÈNCIES VETERINARIES · HOSPITAL VETERINARI DEL MARESME
Horari
De dilluns a divendres de
10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00

Horari d'urgències
Servei Veterinari d'urgències 24 hores
els 365 dies de l'any a
l'Hospital Veterinari Garbí.
Contàcte'ns
CENTRE VETERINARI XINESCA
Carrer de la Xinesca 53, local 1
        Vilassar de Mar (Barcelona)
Telèfon: 93 759 15 70 / 603 23 55 11
info@veterinariavilassar.com

HOSPITAL VETERINARI GARBÍ
Carretera NII, km 643
        Cabrera de Mar (Barcelona)
Telèfon: 93 759 15 70
info@hospitalveterinarigarbi.com
2022 © Centre Veterinari Xinesca. Clínica Veterinària Vilassar de Mar. Hospital veterinari Mataró, Maresme.

eXTReMe Tracker