Obrim les portes del nou Hospital Veterinari Garbí

Publicat a El nostre centre, General el dia .

El nou Hospital Veterinari Garbí va obrir ahir a les 21 hores les seves portes!

Fa uns mesos vam decidir donar un pas endavant i traslladar els serveis veterinaris d’urgència 24 hores a unes noves instal·lacions on poder donar a nous pacients el millor tractament i cures que mereixen. Un hospital de més de 400 m2, amb 5 cosultes, dos quiròfans, quatre sales d’hospitalització, i sala d’espera amb zones diferenciades per a gats i gossos.

Consulta

Consulta

Laboratori

Laboratori

L’Hospital Veterinari Garbí està situat a la Carretera N-II, km 643 de Cabrera de Mar, a 5 minuts de Mataró i a 3 minuts de Vilassar de Mar, i desarrollarà un paper secundari especialitzat per tal de que tots aquells centres veterinaris que no disposin dels mitjans necessaris puguin referir allà als seus animals.

Per aconseguir-ho contem amb un equip de professionals amb àmplia experiència i experts en l’assessorament, diagnòstic i tractament de mascotes. Disposem de tots i cada un dels serveis veterinaris que un animal pot necessitar.

Ens fa molta il·lusió poder compartir aquest nou projecte amb tots vosaltres i esperem poder treballar tots junts per millorar el servei veterinari del sector. Moltes gràcies!

 
Etiquetat amb , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>