Gaudint del Nadal amb les nostres mascotes!

Publicat a General el dia .

I un any més sortim al carrer i gaudim de les llums, el trenet i de tots els aparadors guarnits amb les millors gales. Passegem per Vilassar i es respira aire de joia! Els nens es paren davant dels aparadors senyalant què és el que volen pels reis, la mare pensa que encara no li ha posat les mandarines al tió, i que si no s’afanya, aquest any, no cagarà prou. La nena, que s’ha portat bé tot l’any, somia desperta amb el menjador ple de regals. I la Iaia Maria planifica com farà els canelons aquestes festes.

Al nostre Centre Veterinari també es respira ambient nadalenc! Com cada dia de l’any, els nostres pacients són els primers i en aquestes dates es mereixen alguna cosa molt més especial! Han arribat bufandes pels gossos i llaminadures de salmó pels gats. Aprofitem els moments que podem passar aquests dies amb els nostres pacients i els seus propietaris per desitjar-los un Bon Nadal i un Any Nou ple de coses bones per a tots.

I hem de pensar en tots! Aquells que malauradament hauran d’estar ingressats durant aquestes dates, els horaris de visita s’ampliaran i podran estar amb els seus propietaris durant la nit de Nadal, Cap d’Any i Reis. Volem que us sentiu com a casa.

 

8372265_orig

Aprofitem per donar-vos un grapat de consells per evitar problemes amb les vostres mascotes durant aquestes festes, i per tant, si veniu al veterinari, que sigui per fer-nos una bona abraçada!

 

D’aquesta manera recordeu:

  • La ponsètia pot ser tòxica! Si s’ingereix en grans quantitats pot donar problemes estomacals o vòmits entre d’altres.
  • Compte amb l’arbre de nadal! Haurem de protegir la part més baixa per a que les fulles espinoses no puguin danyar els ulls de les nostre mascotes.
  • Si tenim un gat poruc i han de venir convidats a casa, proporcioneu una àrea de tranquil·litat, una habitació, i us recomanem que administreu Feliway.
  • gat ponsetiaSi volem que el nostre gos mengi “algo especial” aquests dies, us recomanem que li poseu el seu pinso habitual en un plat “cuqui”. No doneu menjar vostre (com els canelons de la iaia) ja que provocarem quasi segur diarrees i vòmits.
  • Si la vostra mascota fa la carta als reis, assegureu-vos que les joguines siguin de bona qualitat, donat que determinades joguines per a mascotes poden contenir material tòxic o peces que es poden empassar i ocasionar problemes.

 

Si teniu qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb el centre i intentarem ajudar-vos. Recordeu que estem oberts 24h els 365 dies de l’any per a qualsevol emergència.

 

De part de tot l’equip veterinari del Centre Veterinari Xinesca, Centre Veterinari la Riera i Centre Veterinari Argentona, molt Bon Nadal i Feliç Any 2017!

 
Etiquetat amb , , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>