Arenys estableix un horari per anar a la platja amb gossos

Publicat a D'interès el dia .

Els gossos podran accedir a les platges d’Arenys de Mar durant aquest estiu en un horari limitat. De l’1 de juny al 16 de setembre només estarà permès de sis a vuit del matí, però la resta de l’any l’accés serà lliure, segons l’acord adoptat pel govern.

L’Ajuntament d’Arenys de Mar ha decidit adoptar aquesta mesura perquè els animals de companyia puguin accedir a la platja també a l’estiu, quan hi ha més presència de banyistes.

dog-at-beachEl ple municipal ha aprovat una modificació de l’ordenança d’animals de companyia amb l’objectiu de flexibilitzar l’accés de gossos a les platges ja que, fins ara, la normativa prohibia el seu accés durant els mesos d’estiu.

El canvi d’aquesta normativa ha comptat amb el suport de totes les forces polítiques del consistori excepte ICV, que s’ha abstingut perquè troben a faltar un espai d’esbarjo per a gossos. La regidora de Sanitat, Soraya Real, ha assegurat que treballen per trobar aquest espai.

 

Via: La Vanguardia
Etiquetat amb , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>